Μαίρη Σγουρού - Ένα όμορφο δημιουργικό ταξίδι

Ένα υπέροχο, δημιουργικό ταξίδι…

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Μαίρη Σγουρού - Ένα όμορφο δημιουργικό ταξίδι

Ένα υπέροχο… δημιουργικό ταξίδι…

Όσοι γνωρίζουν τη σειρά Στιγμές, γνωρίζουν και το δεύτερο ζευγάρι, το οποίο είναι ο Αλέξανδρος και η Εύα. Η επιλογή των ηθοποιών που θα τους ενσάρκωναν, έγινε από εμένα το 2019 και ήταν και ο λόγος που τους ζωγράφισα, όταν εντελώς ξαφνικά – και καρμικά θα έλεγε κανείς – αποφασίστηκε τώρα, το 2022 να πρωταγωνιστήσουν μαζί σε μία σειρά, η οποία θα ξεκινήσει προφανώς στα μέσα του Φθινοπώρου και ονομάζεται Tuzak (μτφρ. Παγίδα).

MaryS art – AKIN AKINOZU – BENSU SORAL

Αυτό που επακολούθησε ήταν κάτι που ποτέ δεν φαντάστηκα.

Μερικές ημέρες αργότερα, έχοντας ανεβάσει το βίντεο αλλά και τη φωτογραφία του project στο Instagram, η επίσημη σελίδα εκδηλώσεων της σειράς στην Τουρκία αναδημοσίευσε τη φωτογραφία στο Twitter κι έγινε viral μέσα σε λίγη ώρα. Εκατοντάδες likes και retweet αλλά και αναδημοσιεύσεις και σε ιστορίες στο Instagram. Η ίδια η σελίδα εκδηλώσεων της σειράς, μου έδωσε τα συγχαρητήριά της, ενώ πολλοί θαυμαστές των ηθοποιών έκαναν αναδημοσίευση του ποστ αλλά και του βίντεο που δημοσίευσα.

Μπορείτε να τα βρείτε στα παρακάτω links.

https://www.instagram.com/p/ChzpRPSqmrZ/

https://www.instagram.com/p/ChxVFVJKOjz/

Οι εν λόγω δημοσιεύσεις έγιναν viral και στο Instagram ενώ έφτασαν μόνο σε λίγη ώρα πάνω από 6000 προβολές/απήχηση.

Το να αναγνωρίζεται γι’ ακόμη μια φορά η δουλειά σου και στο άλλο αντικείμενο με το οποίο ασχολείσαι, είναι αξία ανεκτίμητη. Πόσο μάλλον όταν βγαίνει εκτός συνόρων. Ευχαριστώ θερμά όλους για την αγάπη, την εκτίμηση και τα μηνύματα που εισέπραξα από κάθε μεριά του κόσμου, αλλά κι αυτούς που αρχικά με ενημέρωσαν γι’ αυτό.
Ό,τι γίνεται με αγάπη, αγγίζει την ψυχή!

Το βίντεο μπορείτε να το παρακολουθήσετε και στο κανάλι μου στο YouTube: 

SHARE THIS POST

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Tumblr

Αφήστε μια απάντηση