Μια Αναπνοη

Μπορείς να ζήσεις χωρίς Ανάσα;

Ι

Ο Άλκης, γνωρίζει τη Δανάη στις διακοπές του στο Παρίσι.
Ο έρωτάς τους κεραυνοβόλος από τη πρώτη στιγμή, αλλά τα βήματά τους χωρίζονται γρήγορα και η Δανάη εξαφανίζεται από τη ζωή του χωρίς καμία δικαιολογία.
Κι όμως, η μοίρα έχει άλλα σχέδια και μετά από oχτώ μήνες, τη συναντά ξανά στην Αθήνα, όπως δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί. Σαν γυναίκα του θείου του, του Τηλέμαχου. Και τότε, ξεκινά μια μάχη ανάμεσα στη λογική και στην καρδιά.
Τι θα επικρατήσει;
Η γνωριμία τους όμως, γίνεται η αφορμή για να έρθουν στην επιφάνεια χιλιάδες μυστικά.

Ζωές που ενώνονται, δαίμονες που ξυπνούν… Τα πάντα αναιρούνται και όλα ανατρέπονται.

Ζώντας μια παράνοια ανάμεσα σε ψέματα, δολοπλοκίες και μυστικά, ψάχνουν όλοι να πάρουν… μια Αναπνοή!

Όλα ξεκινούν αποδώ… κανείς δεν ξέρει πώς θα τελειώσουν.

Το πιο πολύπλευρο μυθιστόρημα που καθήλωσε εκατοντάδες αναγνώστες και δημιούργησε φανατικό κοινό, έρχεται για να μας τονίσει πως τίποτα δεν συμβαίνει τυχαία. Με πάνω από 60 παράλληλες ιστορίες, σπάει το ρεκόρ του πιο πολυπληθέστατου μυθιστορήματος σε χαρακτήρες και της μεγαλύτερης σειράς βιβλίων στην Ελλάδα. Γεμάτη πάθη, μυστήριο, ίντριγκες και ανατροπές, η Μια Αναπνοή υπήρξε πρώτη θέση για 12 μήνες, στην κατηγορία της σε παγκόσμια εφαρμογή, με πάνω από 190.000 αναγνώσεις και παραπάνω από 130.000 σχόλια.

“Δεν πρόκειται για μια ιστορία αγάπης, γι’ αυτό… μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα!” 

Μια Αναπνοή Ι

ΒΙΒΛΙΟ Ι- ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ

REVIEWS

Η ανάσα κόβεται κάθε στιγμή για πολλούς λόγους στην ζωή μας και αυτό γίνεται σε αυτά τα βιβλία, μένεις χωρίς ανάσα αναδιαστηματα και απλά ζεις στο επαρκο! Η αναπνοή στην αρχή είναι κάτι άγνωστο που θες να εξερεύνησης και να μάθεις και όταν εγω έμαθα το μόνο που ένιωσα ήταν ΑΓΑΠΗ. Αγάπη για αυτα τα δύο εξαιρετικά βιβλία με πολυ μυστήριο, ρομάντζο, ιντριγκες, γεμάτο αντοχές στο κλάμα, στα νεύρα αλλά και στο γέλιο, ένα ρεαλιστικό βιβλίο με μεγάλο πόνο, αληθινό εξίσου, με γεγονότα που μπορεί να συμβούν στην διπλανή πόρτα. Το αληθινό σε εξιτάρει και χάρη στην υπέροχη γραφή της συγγραφέας που έχει τον τρόπο της να σε κάνει να μην ξεκολας αλλά και με το μυαλό της που σε κάνει να αναρωτιέσαι και για το πιο παραμικρό η αναπνοή έγινε ένας κόσμος ανεπανάληπτο και θες να είσαι εκεί μέσα για πάντα. Εξάλλου δεν μπορείς να ζεις χωρίς ανάσα!
Τζο Κιασόλλι
Μια Αναπνοή Ι «Μπορείς να ζήσεις χωρίς Ανάσα;» Κάπως έτσι ξεκινάει αυτό το μακρύ ταξίδι, το οποίο έχει πολλούς ανέμους και πολλές θάλασσες να διασχίσει. Η απαρχή μιας εξαιρετικής και πολύπλευρης δουλειάς, όπου κανένας αναγνώστης δεν φαντάζεται το πώς θα εξελιχθεί. Ένα βιβλίο που ξεκινά με έναν έρωτα και καταλήγει εντελώς διαφορετικά απ’ ό,τι θα περίμενε κανείς. Έχω δηλώσει λάτρης αυτής της σειράς και έχω ομολογήσει πως από το δεύτερο μέρος και ύστερα, όπου εμφανίζονται όλοι οι χαρακτήρες, είναι εξαιρετικά εθιστικό. Όχι μόνο για εμένα. Το πρώτο μέρος είναι ένας πρόλογος. Ένας ανατρεπτικός πόλεμος. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στη δημιουργό για αυτό που έχει φτιάξει.
Μαριτίνη Δημοπούλου
Φιλόγογοσ

Mairy sGOUROU ART

E-mail: MAiRYSGOUROUART@GMAILCOM