Μια Αναπνοή ΙΙ – Άποψη – Γράφει Βάσω Παραμπάτη

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ 

Γράφει η Βάσω Παραμπάτη 

Από την πρώτη στιγμή που είχα διαβάσει την Αναπνοή |, ήθελα διακαώς να μάθω την συνέχεια της, αφού το πρώτο βιβλίο τελείωνε με μία τραγωδία… Έχω τελειώσει το δεύτερο βιβλίο της σειράς και πραγματικά τα συναισθήματα είναι τόσο έντονα και δυνατά. Αντιφατικά συναισθήματα και συνεχόμενες ανατροπές από την πρώτη κιόλας σελίδα, σε κρατούν δέσμιο και αναρωτιέσαι για την εξέλιξη της ιστορίας.. Νέα πρόσωπα κάνουν την εμφάνιση τους, με την δική τους προσωπική ιστορία και το παρελθόν τους που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τους ήρωες που ήδη γνωρίζουμε.

Η συγγραφέας με το μοναδικό της ταλέντο, άλλοτε με ωμή και ρεαλιστική γραφή, με έντονους διαλόγους και άλλοτε με συναισθηματικό λόγο και υπέροχες περιγραφές, μας κάνει μέρος της ιστορίας της, βιώνουμε στο έπακρο ότι και οι ήρωες της, αγαπάμε, μισούμε, συγκινούμαστε και δακρύζουμε, γελάμε, νιώθουμε!!!

Κανείς δεν μπορεί 

να ξεφύγει από το παρελθόν του και την αλήθεια..

Δύο Ομάδες κάνουν την εμφάνιση τους, με διαφορετικές ιδεολογίες, ηθικούς νόμους και κανόνες. Μοναδικός τους στόχος και σκοπός η νίκη. Καλά κρυμμένα μυστικά και παλιές έχθρες θα έρθουν στο προσκήνιο.. Όμως ο Πόλεμος έχει απώλειες.. Κανείς δεν θα βγει αλώβητος!!!!

Δύο άνθρωποι λόγω τρίτων παρεμβάσεων, διαγράφουν ξεχωριστές πορείες. Δύο άλλοι… προσπαθούν να υπερνικήσουν τα όποια εμπόδια και να ενώσουν τις ζωές τους. Κάποιοι ακόμη θα ακολουθήσουν την δική τους μοίρα. Πόσα θα πρέπει να θυσιάσουν στο βωμό της εκδίκησης;

Με δομημένους χαρακτήρες, καλοδουλεμένους και με δυνατή γραφή, η Μαίρη Σγουρού ανήκει στις πιο αγαπημένες μου συγγραφείς, λατρεύω το μυαλό της και τον κόσμο που έχει δημιουργήσει σε αυτή την σειρά. Έχοντας διαβάσει μόνο τα δύο από τα οχτώ βιβλία της σειράς, σίγουρα με περιμένουν πολλές εκπλήξεις ακόμη.. Η Αναπνοή | | ανήκει στα αγαπημένα μου βιβλία και σίγουρα θα διαβαστεί πολλές φορές ακόμα! Αν θέλετε ένα βιβλίο που θα σας συναρπάσει, θα σας παρασύρει με την δράση του και τις ανατροπές του, που θα σας αφήσει άπνοους διαβάζοντάς το. Σίγουρα αποτελεί την ιδανική αναγνωστική πρόταση.

Αγαπημένη μου Μαίρη Σγουρού, πολλά πολλά συγχαρητήρια, εύχομαι η Αναπνοή μας να αγαπηθεί από όλους!!!

#Αναπνεουμε #Μια_Αναπνοη | 

SHARE THIS POST

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Tumblr

Αφήστε μια απάντηση