Μια Αναπνοη

Αλήθεια ή… Πόλεμος; 

ΙΙΙ

Μια Αναπνοή ΙΙΙ – «Αλήθεια ή… Πόλεμος;»

 

 

 

«Τι διαλέγεις; Την αλήθεια ή τον Πόλεμο;»

 

 

Ο Άλκης έρχεται πλέον αντιμέτωπος με αλήθειες που θα του ανατρέψουν πάλι όλα όσα ήξερε, όσο ο Πέτρος αρνείται να δεχτεί τη δική του πραγματικότητα. Οι εχθροί τους όμως καραδοκούν. O Τηλέμαχος συνεχίζει ακάθεκτος το βρόμικο παιχνίδι του σε όσους στέκονται απέναντί του.

Παράλληλα, οι δύο Ομάδες καλούνται να συμμορφωθούν με τα καινούρια δεδομένα αλλά και να ενισχύσουν το παιχνίδι με… νέους παίκτες.

Οι εξελίξεις έρχονται ραγδαία, φέρνουν νέες συμμαχίες και αναγκάζουν τα πιόνια ν’ αλλάξουν θέση στη σκακιέρα.

Ανατροπές, νέες αλήθειες που δεν σταματούν ν’ αποκαλύπτονται… Το παζλ μεγαλώνει… Οι μάσκες πέφτουν…

Ποιος λέει αλήθεια; Ποιος λέει ψέματα; Ποιον πρέπει να πιστέψεις;

 

 

 

«Τι διαλέγεις; Την Αλήθεια ή τον Πόλεμο;»

«Ένας πόλεμος φέρνει την αλήθεια, όπως διαπιστώσαμε, αλλά μπορεί και η αλήθεια να φέρει τον πόλεμο».

«Οπότε; Τι διαλέγεις;»

«Δεν ξέρω. Το αποτέλεσμα είναι αυτό που θα μετρήσει».

Μια Αναπνοή ΙΙΙ

ΒΙΒΛΙΟ ΙΙΙ- αναθεωρημενη εκδοση

REVIEWS

Μια Αναπνοή ΙΙΙ Προσπαθώ εδώ και μέρες να συντάξω την άποψη μου για το τρίτο βιβλίο της σειράς! Στην αρχή σκέφτηκα να γράψω το αλφάβητο, και δίπλα από το κάθε γράμμα να γράψω ένα επίθετο, ή μια λέξη που να περιγράφει ένα από τα πολλά συναισθήματα που ξεχείλισα, διαβάζοντας το. Κι όμως, 24 γράμματα / 24 λέξεις, δεν ήταν αρκετά. Καταιγιστικό, εθιστικό, απρόβλεπτο, καθηλωτικό, με την αδρεναλίνη αλλά και την αγωνία να χτυπάνε κόκκινο. Δεν ξέρω εάν διαβάσατε τα προηγούμενα 2 βιβλία, το τρίτο βιβλίο όμως είναι ξεκάθαρα ο λόγος που πρέπει να αρχίσετε να διαβάζετε την αναπνοή, εσείς που δεν το έχετε πράξει ακόμη! Μια πολύπλευρη, πολυδιάστατη ιστορία. Ένα κουβάρι που εκεί που νομίζεις πως ξετυλίγεται, ξαναπλέκεται. Δεν είμαι σίγουρη στ’ αλήθεια, πόσο καιρό η Μαίρη Σγουρού έγραφε (πιστεύω πως γράφει ακόμα). Γι’ αυτό που είμαι σίγουρη, είναι πως αυτή η σειρά θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει τηλεοπτική. Με μια γραφή τόσο παραστατική, μια ιστορία συγκλονιστικά καλοδουλεμένη, η Μαίρη Σγουρού θα μπορούσε να είναι μια από τις καλύτερες σεναριογράφους της εποχής μας. Και λέω σεναριογράφους, γιατί συγγραφέας, απέδειξε ήδη πως είναι. Τόση ένταση, δράση, τόσο μυστήριο, δε συνάντησα ξανά στα τόσα βιβλία που έχω διαβάσει! Όλα ξεκαθαρίζουν, κι όλα ανατρέπονται. Άλκης, Πέτρος, Δανάη, Αλίκη, Μάνος, Φανή μερικά από τα πρόσωπα που θα συναντήσετε στη σειρά αυτή. Κρυμμένες αλήθειες που βγαίνουν στην επιφάνεια. Ο καθένας παλεύει με τους δικούς του δαίμονες. 2 ομάδες, ορκισμένοι εχθροί. Μπαρτσελόνιοι και Άσσοι. Μια αναπνοή ΙΙΙ. Αλήθεια ή πόλεμος; Απευθύνομαι σε εσάς που δεν έχετε ξεκινήσει τη σειρά ακόμη. Αξίζει!!!! Η αγαπημένη συγγραφέας μας άφησε για άλλη μια φορά, χωρίς αναπνοή. Κι εμείς εδώ, καρδιοχτυπούμε και #αναπνέουμε για το 4ο βιβλίο. Mairy Sgourou-Full I’m SPEECHLESS!!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!! 💙💙💙
Δόξια Μουτσούρη
Ραδιοφωνικη παραγωγοσ, διαχειριστρια τησ ομαδασ ''βιβλιοφαγοι''
Η ελληνική γλώσσα έχει ίσως το πιο πλούσιο λεξιλόγιο στον κόσμο και όμως δεν θα μπορέσω ποτέ να περιγράψω αυτό το συγγραφικό αριστούργημα που λέγεται ΜΙΑ ΑΝΑΠΝΟΗ της Μαίρης Σγουρου ! Έχω επιτέλους τελειώσει το τρίτο βιβλίο της σειράς ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΠΟΛΕΜΟΣ ; ! Τώρα τι να πω ??? Εδώ και αρκετή ώρα κρατώ το βιβλίο και προσπαθώ να πάρω ανασα ! Πραγματικά οφείλω να συγχαρώ την ταλαντούχα συγγραφέα που με ένα μοναδικό τρόπο έχει δημιουργήσει ένα λαβύρινθο από ιστορίες ανθρώπων που ξετυλίγονται στις σελίδες των βιβλίων με καταιγιστική φορά ! Πραγματικά τα έχω λατρέψει! ΜΑΙΡΗ ΣΓΟΥΡΟΥ σε έχω λατρέψει! Τα συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιον έχει ανάγκη να ξεφύγει από την καθημερινότητα μέσα από τις σελίδες μιας αριστοτεχνικα γραμμένης ιστορίας! ❤ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΟΘΩΝΑΣ ❤ Δεν μπορώ να περιμένω για το επόμενο !!!!!!
Ειρήνη Σουρκούνη

VIDEOS

Mairy sGOUROU ART

E-mail: Maιrysgourouart@gmail.com