Συνέντευξη στο Blessed.gr – Μια Αναπνοή

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

 

Γράφει η Jennyferizers

Το πρώτο βιβλίο γραμμένο από τη συγγραφέα Μαίρη Σγουρού που έπιασα στα χέρια μου, πριν δύο χρόνια, ήταν αναρτημένο στην ηλεκτρονική εφαρμογή Wattpad και αυτό που χαρακτηριστικά θυμάμαι είναι ότι το διάβασα μονορούφι. Ερωτεύτηκα αμέσως την γραφή της. Μέθυσα από αρώματα άλλων τόπων μακρινών από τον δικό μου, βίωσα κάθε συναίσθημα έντονα και με γρήγορο χτυποκάρδι ενώ ο κόσμος που έπλασε έμοιαζε καθόλα αληθινός φορτωμένος από αμαρτίες, λάθη κι ήρωες τρωτούς. 

Λίγα χρόνια αργότερα, σε έντυπη πια μορφή, ανακαλύπτω τον λόγο που πολυσυζητείται το όνομά της και δεν είναι άλλος από την σειρά βιβλίων «Μια Αναπνοή». Η εν λόγω οχταλογία, της οποίας τα τέσσερα πρώτα μέρη είναι διαθέσιμα από τις Εκδόσεις Maradel books, αποτελεί σειρά φαινόμενο με πάνω από 190.000 αναγνώσεις και πάνω από 130.000 σχόλια online. Δικαίως έχει χαρακτηριστεί ως το πιο πολυσύνθετο μυθιστόρημα αφού καθήλωσε εκατοντάδες αναγνώστες δημιουργώντας όχι μόνο φανατικό κοινό αλλά και μια μεγάλη διαδικτυακή οικογένεια.

Πάθη, μυστήριο, ίντριγκες και προδοσίες συνθέτουν το πολυπληθέστερο μυθιστόρημα σε χαρακτήρες για τα ελληνικά δεδομένα κόβοντας κυριολεκτικά την Ανάσα. Κάπως έτσι ένιωσα δεμένη με την συγγραφέα μέσω μιας αόρατης κλωστής κι η περιέργεια να την γνωρίσω με οδήγησε στις παρακάτω ερωτήσεις. 

Ας βουτήξουμε στο κόσμο της!

Διαβάστε τη συνέντευξη ΕΔΩ

free fire download for pc ativador office 2021

SHARE THIS POST

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Tumblr

Αφήστε μια απάντηση