Απ’ την Αγάπη Δεν Έφυγε Κανείς… PRE-ORDER – Επίσημο #Lets_Play

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Απ’ την Αγάπη Δεν Έφυγε Κανείς

ΠΡΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ – Επίσημο #LetS_Play

 

Αγαπημένοι μου, καλησπέρα.

Ως γνωστό, κατά καιρούς έκανα και κάνω στην Ομάδα το συγκεκριμένο παιχνίδι #Lets_Play, δίνοντάς σας κάποιες επιλογές. Τώρα, σκέφτηκα να το κάνουμε επίσημα, αφού ξέρω πόσο αρέσουν, σε πολλές από εσάς, τα παιχνίδια.

Το συγκεκριμένο άρθρο αφορά ΜΟΝΟ τις ΠΡΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ και δε θα το δείτε στη σελίδα του εκδοτικού. Επομένως, αν κάποιος ή κάποια δε βρίσκεται στη σελίδα μου και θεωρείτε ότι θα τον ενδιαφέρει, ενημερώστε τον να την ακολουθήσει, διότι προσεχώς, ούτως ή άλλως, θα έρθουν και άλλα δωράκια και εκπλήξεις. 

 

Όπως είδατε, κυκλοφόρησε το εξώφυλλο του νέου βιβλίου, όπως ανακοινώθηκε και η ημερομηνία.

Το «Απ’ την Αγάπη Δεν Έφυγε κανείς», έρχεται στα χέρια σας στις 1 Δεκεμβρίου και δεν κρύβω ότι ανυπομονώ να το πάρετε. Σύντομα, θα δημοσιευθεί και το επίσημο τρέιλερ και με αυτό θα ανοίξουν οι προ παραγγελίες. 

Σε αυτό το άρθρο όμως, δε θα μιλήσω για το βιβλίο, θα εστιάσω στα υπόλοιπα που θέλω να σας πω…

 

Φέτος οι προ παραγγελίες θα ανοίξουν νωρίτερα. Ξέρω ότι αρκετοί από εσάς έχετε κάνει ήδη, μολονότι αυτές δεν άνοιξαν και ευχαριστώ φυσικά για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που μου δείχνετε. Όμως, αφήστε κι εμένα να σας κάνω ένα δώρο γι’ αυτή την αγάπη.

Φυσικά, ακόμα κι εσείς που κάνατε ήδη προ παραγγελία, θα πρέπει να την ξανακάνετε,  για τον εξής απλό λόγο:

Θα υπάρξει ένα «παιχνιδάκι» που θα το παίξουμε όλοι μαζί.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ

Επίσημο #LetsPlay – «Κάνε μια επιλογή»

 

Μαζί με την παραγγελία σας, καλείστε να κάνετε μια επιλογή ανάμεσα σε δύο λατινικές φράσεις. Ένα από τα χαρακτηριστικά της νέας ιστορίας είναι οι επιλογές, οπότε, ήρθε η στιγμή να επιλέξουμε κι εμείς. 

  1.  Fata viam invenient: Οι μοίρες θα βρουν το δρόμο.

  2.  Facta sunt potentiora verbis: Οι πράξεις είναι πιο δυνατές από τα λόγια.

 

Την επιλογή σας θα τη γράψετε στο κουτάκι δίπλα από τα στοιχεία σας, όταν κάνετε την προ παραγγελία . Στο σημείο των σημειώσεων, που συνήθως μπορείτε να αφήσετε κάποια υποσημείωση για το κούριερ κ.λ.π, με το συνθηματικό «Ένα» ή «Δύο», που ανήκει στην κάθε φράση από τις παραπάνω αντίστοιχα.

 

Καταχωρείτε τα στοιχεία σας, όπως κάνετε πάντα και ολοκληρώνετε την παραγγελία σας. Είναι πολύ απλό. 

 

Όπως έκανα εξαρχής, τα βιβλία από τις προ παραγγελίες και ΜΟΝΟ φτάνουν στα χέρια σας, λίγα εικοσιτετράωρα νωρίτερα, πριν από την επίσημη κυκλοφορία. Το σίγουρο είναι πως μέχρι την επίσημη ημέρα, συνήθως το έχετε παραλάβει όλοι. Εξαιρώ κάποιες περιπτώσεις που μπορεί να έχει καθυστερήσει για άλλους λόγους (περιοχή, κούριερ κλπ).

 

Μαζί με το βιβλίο θα λάβετε τον επίσημο σελιδοδείκτη του και κάτι ακόμα ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ, το οποίο θα προσδιορίζει αυτό που διαλέξατε, και που συν τοις άλλοις, έχει και ιδιόχειρη υπογραφή.

Θα ενημερωθείτε άμεσα φυσικά για το πότε ανοίγουν οι προ παραγγελίες. 

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για τις Προ παραγγελίες στην Κύπρο, απευθυνθείτε στο βιβλιοπωλείο D.E.S. BOOKWORLD. Οι ίδιοι κανόνες του παιχνιδιού ισχύουν και εκεί, όμως έχετε περιορισμένο χρόνο για να πάρετε μέρος στο παιχνίδι, (μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα), καθώς όπως αντιλαμβάνεστε, πρέπει να υπάρχει ξεκάθαρος αριθμός πριν ταξιδέψουν τα βιβλία για την αγαπημένη Κύπρο.  

 

Με εκτίμηση και πολλή αγάπη, Μαίρη! 

 

Επίσημο #Lets_Play, λοιπόν. ΈΡΧΕΤΑΙ!

Επίσημο Hashtag Βιβλίου #ΑπΤηνΑγαπη


Ativador Windows 8, 8.1

SHARE THIS POST

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Tumblr

Αφήστε μια απάντηση