Έρχονται οι Στιγμές μας

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Το καλοκαίρι, παρουσίασα στο Instagram τα τρία promo που αντιπροσωπεύουν τους πρωταγωνιστές των Στιγμών. Το πρώτο, όπως είναι επόμενο, αφορούσε τον Στέφανο Αλεξάνδρου. Για όποιον δεν γνωρίζει, ο Στέφανος είναι ο πρώτος ήρωας που συναντούμε στη σειρά «Στιγμές» και το βιβλίο του λέγεται «Στιγμές που μου πήρες».

Τα promo video και τα trailers – με τον τρόπο που τα κάνω, εννοώ – τα καθιέρωσα εγώ, εδώ και πάρα πολύ καιρό, από τότε που έγραφα στη διαδικτυακή πλατφόρμα, λόγω της ενασχόλησής μου με το video editing. Ήταν ένα από τα πολλά που αγάπησαν οι αναγνώστες, διότι τους άρεσε να τους δίνω οπτικό υλικό. Ήταν και ο λόγος άλλωστε που ξεκίνησα να χρησιμοποιώ πραγματικά πρόσωπα ώστε να ενσαρκώνουν τους ήρωές μου. Δεν είχε λοιπόν αυτή η κίνηση χαρακτήρα προωθητικό, αλλά με βόλευε πρακτικά, όπως με βολεύει ακόμα.

Εξώφυλλο «Στιγμές που μου πήρες» Wattpad. Σειρά «Στιγμές»

 

Τα promo όμως που ανέβηκαν στο Instagram ήταν για να ανακοινώσω στο κοινό εκεί, πως οι Στιγμές, επιτέλους παίρνουν τον δρόμο της έκδοσης, επομένως μέσα στο 2022, το πρώτο βιβλίο των «Στιγματισμένων» μας, όπως τους αποκαλώ, έρχεται.

Στο κοινό της διαδικτυακής πλατφόρμας δημοσιεύθηκε το πρώτο βιβλίο και εννέα κεφάλαια από το δεύτερο (δεύτερος χαρακτήρας), αφού μετά από λίγο καιρό κατέβηκε από εκεί και συνεχίστηκε σε ιδιωτική Ομάδα. Στην εν λόγω Ομάδα που αναφέρω, ανέβηκε μόνο το πρώτο βιβλίο από τις «Στιγμές στο Σκοτάδι».

Όμως μιας και αυτό δεν είναι ένα άρθρο για τον Αλέξανδρο Ραζή, ας παραμείνω στο αρχικό μας θέμα, που είναι ο Στέφανος Αλεξάνδρου και γενικώς τις «Στιγμές» μας.

Για τυχόν παρερμηνείες, το πρώτο βιβλίο των Στιγμών, θα κυκλοφορήσει κατά πάσα πιθανότητα, μετά το τέλος του τέταρτου βιβλίου της Αναπνοής, όπου χαρακτηρίζει και το κλείσιμο της Α’ Περιόδου των βιβλίων και υπάρχει, όπως αντιλαμβάνεται κανείς, φινάλε. Θεώρησα λοιπόν προτιμότερο, να κλείσει ο πρώτος κύκλος και μετά να έρθει ο Στέφανος.

Για τυχόν αλλαγές θα ενημερωθείτε.

Το 2022 λοιπόν, Θεού θέλοντος πάντα, έρχεται σίγουρα με δύο βιβλία. Ένα από την Αναπνοή και ένα από τις Στιγμές.

Ο Στέφανος ήδη ετοιμάζει τα Boss κοστούμια του.

Πάρε με μαζί σου… Στις Στιγμές που μου πήρες

Για περισσότερες λεπτομέρειες σε ότι αφορά τα βιβλία των Στιγμών και το πρώτο μέρος, θα γίνει σε άλλο άρθρο.

SHARE THIS POST

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Tumblr

Αφήστε μια απάντηση